Uri Levine, cofondator Waze, afirmație TARE despre traficul din București! Ce a descoperit – VIDEO – DCNews

Cofondatorul celebrei aplicații Waze s-a aflat în România și a vorbit despre traficul din București.

Uri Levine spune că a ajuns în România dimineața devreme, fapt pentru care nu s-a lovit de traficul infernal din Capitală. Mai mult, acesta a precizat că din experiența sa, traficul din București ”nu e chiar așa rău”.

„Nu a fost așa de rău. Am ajuns devreme de dimineață când traficul nu era foarte aglomerat, și din experiența mea Bucureștiul nu e chiar așa rău”, ne-a mărturisit Uri Levine, cofondatorul aplicației Waze.

În ceea ce privește o posibilă coaborare cu autoritățile locale pentru transportul în comun, în scopul îmbunătățirii condițiilor de trafic, Levine a recomendat aplicația Moovit care ajută călătorii ce utilizează transportul public.

„Moovit este un start up lansat de mine și face ceea ce face și Waze, dar pentru transportul public. Este diponibilă peste tot, sunt 3.500 de orașe de pe tot globul și este foarte bună. Importanța transportului public este chiar mai mare decât cea a șoferilor pentru că dacă te uiți la blocajele în trafic de azi, o să vezi că sunt mai severe decât cele de acum zece ani”.

Puteți urmări interviul aici:

[embedded content]

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *