EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 – Europa FM

Primele date oficiale centralizate de la alegerile prezidențiale 2019 sunt așteptate în această noapte, în timp ce rezultate EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 vor fi anunțate la ora 21:00.

Acestea vor fi prezentate la Europa FM într-o ediție specială moderată de Alice Iacobescu alături de Moise Guran și Vlad Petreanu.  Urmărim datele din cele două sondaje de tip exit-poll anunțate pentru azi, de la IRES – Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie și CURS-Avangarde.

Ediția Specială Știrile Europa FM va putea fi urmărită și video live pe europafm.ro și pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Votul pentru românii din străinătate a început vineri. De asemenea, românii din străinătate au putut vota la acest scrutin prin corespondenţă.

Secţiile de votare din ţară pentru turul I al alegerilor prezidenţiale se vor închide duminică la ora 21:00. Votarea poate fi prelungită până la ora 23:59 pentru alegătorii care se află la sediul secţiei de votare la ora 21:00, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare.

În eventualitatea unui al doilea tur, românii din diaspora pot vota la urne, potrivit aceluiaşi orar ca în primul tur, în zilele de 22, 23 şi 24 noiembrie.

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *