EXIT-POLL Alegeri Prezidențiale 2019. Află primele rezultate aici! Pe cine au ales românii din Noua Zeelandă – Antena 1

UPDATE. Primele estimări ale alegerilor prezidențiale de astăzi, valabile la ora 12.00, potrivit unei cercetări ce se desfășoară în aceste momente, arată că: președintele Klaus Iohannis ar avea 38% din voturi, urmat de Viorica Dăncilă, cu 26%, de candidatul USR, Dan Barna, cu 14 procente și de independentul Mircea Diaconu, cu 9 procente. Estimarea nu include și voturile din diaspora, potrivit Antena 3.

UPDATE. Primele rezultate ale alegerilor prezidențiale 2019 au venit din Auckland, Noua Zeelandă, potrivit USR PLUS, care a realizat o numărătoare paralelă.

Aceste rezultate arată că Barna a obținut 47,6% din cele 191 de voturi exprimate la secția din Auckland. El este urmat de președintele Klaus Iohannis, cu 27,2%. Pe locul trei, Viorica Dăncilă – 5,2%, iar pe patru, Mircea Diaconu – 4,2%.

Anunțul făcut pe Facebook de deputatul USR, Cătălin Drulă, coordonatorul campaniei electorale al lui Dan Barna: „Primele rezultate ne-au venit din Auckland, Noua Zeelandă: Barna – 47,6%; Iohannis – 27,2%; Dăncilă – 5,2%; Diaconu – 4,2%”

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *