Descindere a poliției la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, exact la secția de ginecologie, unde Libert – Libertatea

De
Justin Gafiuc,
Alexandra Nistoroiu,

Miercuri, 04 decembrie 2019, 13:42

UPDATE: Toată secția de ginecologie a Spitalului Județean de Urgență Ilfov a fost chemată la audieri, potrivit unor surse Libertatea.

UPDATE: O altă ipoteză a anchetatorilor este legată de fraude privind avorturi ilegale, respectiv dincolo de termenul de 14 săptămâni în care se poate face întreruperea de sarcină la cerere. Mai mulți medici și asistente au fost deja chemați la audieri.

Un cadru medical a povestit pentru Libertatea că a fost interogat despre un caz în care o adolescentă de 16 ani a suferit o întrerupere de sarcină la 20 de săptămâni, în regim de urgență medicală.

Ca să-și acopere faptele, persoanele implicate ar fi inventat diagnostice false, pentru a trece intervenția în regim de urgență medicală. Mai mult, actele erau folosite ulterior pentru decontarea procedurilor la Casa de Asigurări, instituția fiind astfel prejudiciată.

UPDATE: Poliția Capitalei anunță, într-un comunicat, că mai mulți angajați ai spitalului ar fi întocmit documente medicale fictive pentru pacienți, iar serviciile le-ar fi decontat ulterior la o casă de asigurare de sănătate, sumele de bani fiind însușite de persoanele implicate, care urmează să fie duse la audieri.

Reportaj cutremurător din Irak. Viața sub teroarea ISIS și al-Qaeda

Recomandări

Reportaj cutremurător din Irak. Viața sub teroarea ISIS și al-Qaeda

Potrivit G4Media, cercetările vizează şi decontări ilegale pentru întreruperi de sarcină.


Din informaţiile preliminare Libertatea, descinderile sunt parte dintr-un dosar de luare de mită, vizat fiind chiar șeful secției Dorin Bejan.

În acest moment, o echipă de 11 criminalişti face percheziţii pe secţia de ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, acolo unde medicul impostor Raluca Bîrsan a lucrat aproape un deceniu, până când Libertatea a scris despre caz.

Conform surselor Libertatea, medicul vizat este chiar şeful secţiei, Dorin Bejan. La faţa locului s-ar afla şi avocatul medicului.

Bulgărele s-a rostogolit după ce medicul fals și alte cadre sanitare din spital au făcut la rândul lor, după dezvăluirile Libertatea, denunțuri despre ceea ce se întâmplă în secția de ginecologie.

Vom reveni cu informaţii.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist


Horoscop 4 decembrie 2019. Racii trebuie să-și asculte inima

HOROSCOP

Horoscop 4 decembrie 2019. Racii trebuie să-și asculte inima

Urmărește cel mai nou VIDEO

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *