Cum a reacționat fosta soție a lui Cornel Galeș, după ce a aflat că acesta a murit. „Nu l-a interesat – Libertatea

De
Livia Lixandru,

Miercuri, 04 decembrie 2019, 12:00

Puțini sunt însă cei care știu cine a fost prima soție a bărbatului. Aceștia aveau împreună o fată.

Moartea lui Cornel Galeș nu a impresionat-o pe prima lui nevastă, Nela Pintoiu, care a suferit enorm când el a părăsit-o pe ea, dar şi pe fiica lor, Claudia, de dragul Ilenei.

Contactată de Click!, după decesul bărbatului, femeia a declarat: „Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”. Se pare că, Nela Pintoiu are un CV impresionant: a fost expert la Şcoala superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul ”Ion Creangă” din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic.

A lucrat la Academia de aviaţie şi la Aeroportul Otopeni. Nela şi Cornel au avut o căsnicie scurtă, rodul iubirii lor fiind Claudia, azi în vârstă de 31 de ani, de profesie stewardesă la o companie aeriană, potrivit Click.

FOTO: Click

Citeşte şi:

Cum au intervenit doi procurori pentru o prelevare de organe făcută la Oradea. „Deci, nu-i pe lege. Să fim bine înţeleşi”, l-a avertizat legistul. Ei spun că au făcut-o în scopuri umanitare

VIDEOREPORTAJ DIN MOSUL |„Când al-Qaeda mi-a ucis tatăl și ISIS mi-a dat foc la casă, România a fost singurul loc în care am fost cu adevărat fericit și în siguranță!”

Contractul de 180 de milioane de euro: Durmazlar a dat Primăriei o omologare de tramvaie de la o instituție care nu omologhează și comisia a zis că e OK! Cum explică turcii

Lovitură sub centură pentru Hagi. Un fost elev a vorbit în presa din Olanda despre ce a patit la Viitorul

GSP.RO

Lovitură sub centură pentru Hagi. Un fost elev a vorbit în presa din Olanda despre ce a patit la Viitorul


Horoscop 4 decembrie 2019. Racii trebuie să-și asculte inima

HOROSCOP

Horoscop 4 decembrie 2019. Racii trebuie să-și asculte inima

Urmărește cel mai nou VIDEO

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *