Bogdan Vintilă are 11 meciuri fără înfrângere la FCSB, dar e atacat: ”Nu e mare antrenor, nu cred în ce zice!” – DigiSport

  • Juventus – Milan (duminică, 21:45, Digi Sport 1)

  • Dinamo – CFR Cluj (duminică, 19:00, Digi Sport 1)

FC Botoşani – FCSB 0-2 | Moldovenii rămân cu o singură victorie în faţa lui FCSB din 15 confruntări directe, iar patronul de la Botoşani, Valeriu Iftime, a fost supărat după meci. Acesta crede că echipa sa nu s-a ridicat la înălţime, dar s-a enervat când a auzit că antrenorul roş-albaştrilor, Bogdan Argeş Vintilă, a criticat stilul de joc al botoşănenilor.  

„Dacă Vintilă a zis că noi am jucat bufa, greşeşte. Oricum, eu nu-l apreciez ca mare antrenor. Are echipă bună, dar eu nu cred în ce zice el! Poate dacă vorbea Boloni sau Dan Petrescu sau Hagi, era altceva.

A câştigat norocos cu noi, noi moldovenii suntem mai generoşi, mai lăsăm de la noi. Câteodată plecăm curajoşi ca la luptele cu turcii, câteodată ne înmuiem. Am fost mici, subţiri, echipă de provincie, ei au fost şmecheri. Au tras de timp, tot felul de tertipuri.Au plecat trişti 6000 de spectatori, dar nu m-au înjurat mulţi,” a spus Iftime într-o intervenţie la emisiunea Fotbal Club.

Valeriu Iftime ţine cu CFR Cluj în meciul cu Dinamo

Patronul grupării moldave crede că soarta meciului putea fi alta dacă Gigi Becali nu s-ar fi prevalat de o clauză din contractul cu Mihai Roman.

„Cred că era altceva cu Mihai Roman, era mai insistent şi mai abil decât cei care au intrat. Dacă era Florinel Coman în locul lui, îl lăsam să joace. Nu am pus eu clauza, cei de la FCSB, dar nu m-am gândit vreodată că o să se întâmple.

A plecat Roman fără bani, era vorba doar de clauza pentru Golofca. Nu a fost vorba de bani, doar eu vorbisem cu Mihai să vină la noi după ce încheie cu FCSB.Nu am stricat relaţia cu Gigi Becali, nu am fost nici prieten, nici duşman,” a precizat Valeriu Iftime. 

FC Botoşani este pe locul 7 în Liga 1, dar ar putea fi depăşită de Dinamo, dacă trupa lui Dusan Uhrin se impune în faţa campioanei CFR Cluj.

„Vreau să-i măcelărească CFR-ul, măcar să moară capra vecinului. Am nevoie să bată CFR-ul tot de acum înainte,” a mai spus Valeriu Iftime.

Etichete: mihai roman , bogdan arges vintila , valeriu iftime , botosani fcsb

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *